We Are At Home

12-14 Oct 2022 –
Viborg (DK)

”Hvad tænker bødlen på, når han går hjem om natten fra arbejde?”

En VR multi-userinstallation baseret på digtet The Hangman at Home af Carl Sandburg (1922).

Instrueret af Michelle and Uri Kranot

Entre: Gratis

Alder: Unge og voksne

Book billetter her

We are at Home er en immersiv oplevelse som udforsker temaer omkring anerkendelse og deltagelse og den akavede intimitet der er ved at være et menneske. 

Inspireret af Carl Sandburgs ikoniske digt fra 1922, udforsker denne VR-oplevelse temaer omkring anerkendelse og deltagelse. Det handler ikke om at hænge mennesker, men om den akavede intimitet der er ved at være et menneske, såvel som forbindelsen mellem at være iagttager, vidne og medskyldig. Den animerede fordybende (immersive) oplevelse inviterer ind til fem sammenvævede historier, som fanger afgørende øjeblikke i fem menneskers liv. We are at Home afslører at vi har langt mere tilfælles end som så og stiller spørgsmål om medansvar.

Multi-user VR-oplevelsen begynder med en opfordring til handling, idet deltagerne bliver opfordret til at tænde en tændstik, hvilket udløser oplevelsen. Denne non-lineære flerlagede fortælling er både interaktiv og observatorisk. Brugerne får muligheden for at krydse forskellige tærskler; en dør, et vindue eller en pejs – som hver repræsenterer en portal ind til et rum, hvor én af de animerede scener udfolder sig. Brugerne får mulighed for at interagere med genstande, som er udvundet fra historierne, blive inddraget og skabe lydbilleder. Endelig opfordres man under denne tankevækkende, ofte legende rejse, til at deltage i et poetisk højdepunkt, hvor man vil opleve et kollektivt medansvar. 

We are at Home er et multi-medieprojekt der eksisterer som single-user VR-installation samt en stærk animeret kortfilm The Hangman at Home. 

We Are at Home havde sin internationale premiere i Tribeca og vandt ”Grand Prize Masque d’Or” i XR-konkurrencen i New Images Festival i Frankrig.

Det er en koproduktion mellem Viborg-baserede Late Love Production (DK), Miyu Productions (Frankrig), Floréal Films (Frankrig) og National Film Board of Canada.

Media

We Are At Home

A Multi-User Installation

12-14 Oct 2022 – Viborg (DK)

Wednesday
13:00-17:00
(Reservation Required)
Thursday
11:00-16:00
(Reservation Required)
Friday
11:00-14:00
17:00-20:00 (Reservation Required)

Phenomenal Viborg
Ammunitionsvej 6 (Tidl. Testcenter)
8800 Viborg

Free

Free for Everyone

Virtual Reality – 4 Users